30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Güreş camiası iftarda buluştu

Adana'da güreş camiası, Vali İlhan Atış'ın da katıldığı iftar yemeğinde buluştu.

İsmet Atlı Güreş Eğitim Merkezi Karakucak Tesisleri'nde, eski Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı, İşadamı Kemal Aslan tarafından verilen iftar yemeğine Vali Atış'ın yanı sıra Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek, Karayolları Bölge Müdürü Mahmut Çelikcan, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Çukurova Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aşkın Tüfekçi, Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı İlyas Karabulut, Sofulu Belediye Başkanı Ahmet Zembilci, Güreş İl Temsilcisi İsmail Baysal ile çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte konuşan Vali İlhan Atış, Türkiye'de sayılı konumdaki güreş eğitim merkezlerinden birinin Adana'da olmasının avantaj olduğunu ve buradan yeni İsmet Atlılar'ın çıkacağından şüphesi olmadığını söyledi. Vali Atış, Kemal Aslan gibi helal kazanç sahibi işadamlarının verdiği iftarın ayrı bir anlamı olduğunu belirterek, şahsına gösterilen ilgiye de teşekkür etti.

İşadamı Kemal Aslan da, Vali Atış'ın gelişiyle birlikte Adana'da bürokrasinin dinamizm kazandığını ifade etti.
Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu İsmet Atlı ise, güreşte elde edilen başarılarının hiçbirinin Türk sporunda tekrarlanamadığına işaret ederek, atasporuna önem verilmesini istedi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2007 Çarşamba 16:44:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?