30
Nisan
2024
Salı
ADANA

Gururu için kendini astı

Adana'da evlenmek için kaçırdığı nişanlısını ailesine geri götürmek zorunda kalan genç, evlilik için kiraladığı evinde kendini asarak intihar etti.

Olay, dün 20.00 sıralarında Aydınlar Mahallesi 81 Sokak numara 24'te meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Osman Zenbilci (24) isimli genç, geçtiğimiz sene ismi henüz açıklanmayan genç bir bayanla nişanlandı. Her şey çok iyi ilerlerken genç bayanın ailesi Zenbilci ile ters düştü ve kavga etti. Bunun üzerine Zenbilci, sevdiği kızı kaçırdı ve kendisiyle aynı evde yaşamaya başladı.

Evlilik hazırlıkları yapmaya başlayan genç çift, yeni bir ev tuttu. Bir süre sonra genç kızın ailesi, Zenbilci ile barışmak ve kızlarını görmek istediğini belirtti. Sevdiği kızı ailesine götüren Zenbilci, hiç beklemediği bir şekilde tepki ile karşılandı. Aile üyelerinin "Kızımızı bir daha göremeyeceksin" diyerek kapıdan çevirdikleri genç aşık, bunu gururuna yediremedi ve yeni kiraladığı, evlilik hayalleri kurduğu evin oturma odasında kendisini iple tavana asarak intihar etti.

Olay, kendisinden haber alınamayan Osman Zenbilci'nin yakınlarının, evi kontrol etmesi sonucu ortaya çıktı. Evde ışıkların yanması ama kimsenin cevap vermemesi aile fertlerinin telaşlanmasına neden oldu. Bunun üzerine zorla eve giren aile fertleri, evin oturma odasında Osman Zenbilci'nin cansız bedeni ile karşılaştı. Bir anda yıkılan aile fertlerinin feryatları tüm mahalleyi ayağa kaldırdı. Kısa sürede olay yerine gelen emniyet ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda intihar eden genç aşığın 5 saate yakın ipte asılı kaldığı belirlendi.

Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 10:45:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?