3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Güvenlik görevlisinin ailesine destek

Garanti Bankası, Adana'da bankaya ait ATM'ye yönelik soygun girişimi sırasında öldürülen güvenlik görevlisi Ekrem Biçer'in ailesine sahip çıkıyor.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Adana'da, bankamıza ait bir paramatiğe yapılan saldırı sonucunda hayatını kaybeden çalışma arkadaşımız Ekrem Biçer'in vefatından derin bir üzüntü duyduk. Genç yaşta görevi başında kaybettiğimiz arkadaşımızın yaptığı fedakarlığı hiçbir zaman unutmayacağız" denildi.

Bankada görevli tüm personele uygulanan hayat sigortası ödemesi, kıdem tazminatı ve ölüm yardımı gibi hakların doğal olarak Biçer'in ailesine de aktarılacağı belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bekarken vefat eden merhumun bakmakla yükümlü olduğu anne ve babası, bundan böyle himayemizde olacak. Kaybının ailesinde yaratacağı eksikliği, maddeten de olsa telafi etmeye çalışacağız. Bu amaçla özel bir fonu ailenin kullanımına sunacağız. Kederli ailesinin acılarını hafifletmeye bir nebze olsun faydamız dokunabilirse bizler de teselli olacağız."

İHA
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 16:45:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?