4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Hain saldırıya protesto

TOKAT'TAKİ TERÖRİST SALDIRIYA PROTESTO

Türkiye Kamu-Sen Adana Temsilciliği üyeleri, Tokat'ın Reşadiye ilçesine bağlı Sazak köyü yakınlarındaki terörist saldırıda 7 askerin şehit edilmesini protesto etti.

Kamu-Sen üyesi yaklaşık 250 kişilik grup, İnönü Parkı'nda toplanarak basın açıklaması yaptı. Kamu-Sen İl Temsilcisi Kamil Köse, PKK ve taşeronlarının yönetim zafiyetinden şımararak günlerdir ülke genelinde terör estirdiklerini söyledi. Açılım konusunda Habur rezaletinin ardından iyice azan teröristlerin "köpeksiz köyde değneksiz gezer" durumunda olduğunu savunan Köse, "Yaşananların ardından tedbir alınmaması halinde terör eylemleri hız kazanarak artacaktır. Başbakan ve iktidarı oluşturanlar artık gerçeği

görmeli ve gereken neyse yapmalıdır. Tokat'ta kurulan hain pusuda 7 askerimiz daha şehit edilmiştir. Artık PKK'ya bir 'dur' demenin zamanı gelmiştir. Hepimiz Türk askeriyiz, PKK'ya yeteriz. Pişmanlık Yasası ve herhangi bir af ile terör örgütü mensuplarının salıverilmesi uygulamasına bir an evvel son verilmelidir. Aksi takdirde ülkede çıkan olayların ardı arkası kesilmeyecektir" dedi.

Kamu-Sen üyelerinin eylemine yoldan geçen vatandaşlar da destek verdi. Açıklama boyunca sık sık "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Ne mutlu Türk'üm diyene" ve "Hepimiz askeriz, PKK'ya yeteriz" şeklinde sloganlar attı. Grup, açıklamanın ardından sendika binasına kadar sloganlar eşliğinde yürüdü.

TOKAT'TAKİ TERÖRİST SALDIRIYA PROTESTO
TOKAT'TAKİ TERÖRİST SALDIRIYA PROTESTO
İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2009 Salı 14:35:05
Güncelleme :8 Aralık 2009 Salı 14:57:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?