4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Hakaret eden kocasını bıçakladı

Adana'da bir kadın, eve geç geldiği için kendisine hakaret eden imam nikahlı eşini 2 yaşındaki kızının gözleri önünde 3 yerinden bıçakladı.

Olay, gece yarısı merkez Yüreğir ilçesindeki Tahsilli Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, geçimini çiftçilik yaparak sağlayan ve bir süre önce iflas eden Vakkas E. (37), imam nikahlı eşi Deniz A. (28) ile birlikte kayınvalidesi Müesser A.'nın evinde yaşamaya başladı. Vakkas E., gece saat 23.00 sıralarında geldiği evde kimseyi bulamadı.

Aradan kısa bir süre geçtikten sonra Deniz A., kucağındaki çocuğu ve annesiyle birlikte alkollü olarak eve geldi. Vakkas E.'nin bu duruma sinirlenerek, "Niye bu
saatte geliyorsunuz. O.....luk mu yapıyorsunuz?" dediği öne sürüldü. Deniz A.'nın da mutfaktan aldığı bıçakla Vakkas E.'nin üzerine yürüyerek, "Çalıştığın mı var. Eve para mı getiriyorsun. Annemin evinde yatıp kalkıyorsun" dedikten sonra eşini vücudunun 3 yerinden bıçakladığı ileri sürüldü. Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Vakkas E.'yi yaralı halde buldu. Ekipler, olay yerine sağlık ekiplerini çağırırken, zanlı Deniz A.'yı de suç aleti bıçakla birlikte yakaladı.

Ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alınan Vakkas E.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken, gözaltına alınan eşi Deniz A.'nin da Akıncılar Polis Merkezi'ne götürüldüğü belirtildi. Bu arada, Deniz A.'nin annesi Müesser A.'nın eğlence mekanlarında konsomatrislik yaptığı iddia edildi.

Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayı çok yönlü olarak soruşturuyor.
 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 09:23:05
Güncelleme :20 Nisan 2009 Pazartesi 09:53:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?