2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Hakim'e akraba dayağı: 4 kişi tutuklandı

İddiaya göre, Merkez Seyhan İlçesi Reşatbey Mahallesi 11 Sokak Baskın Apartmanı’nın 3. katında dün meydana gelen olay şöyle gelişti:

Hemşire eşi Tülay E. ile sorunlar yaşayan Adana 4. Asliye Hukuk hakimi İsmail E.’yi barıştırmak isteyen kayınbaba Mehmet Taner (52), oğulları Tuncay Taner (28), Halil İbrahim Taner (24) ve akrabaları Adnan Kılıç’ı (39) da yanına alarak Mersin’in Erdemli’ ilçesinden Adana’ya geldi. Akşam buluştukları evde hakim İsmail E. İle kayınbabası ve kayınbiraderleri arasında tartışma çıktı. Tartışma sonunda hırsını alamayan Taner ailesi, hakim İsmail E.’yi tartakladı. Evde yaşanan kavga sırasında eşyaların bir bölümü kullanılmaz hale geldi. Aldığı yumruk darbeleri sonucu yüzü gözü şişen hakim İsmail E., sığındığı polisler tarafından hastaneye kaldırıldı. Yaralı hakim Adli Tıp Kurumu’ndan 30 gün iş göremez raporu alırken kendisini döven kayınbabası ve kayınbiraderleri hakkında şikayette bulundu. Bu arada hemşire Tülay E., hakim kocasını suçlayarak kendisini dövdüğünü iddia etti.

Mıntıka karakolunda sorgulanan Mehmet Taner, kardeşleri Tuncay Taner, Halil İbrahim Taner ve Adnan Kılıç ’Darp’ suçundan adliyeye sevk edildi. 3.Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklanan 4 kişi, cezaevine gönderildi. Tülay E. ise tutuklanan 4 yakınının arkasından gözyaşı döktü.

iha-adana
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2004 Cumartesi 13:16:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?