2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Hal esnafı hırsızlardan dertli

Adana Büyükşehir Belediyesi Vedat Dalokay Hal Kompleksi, özel güvenlik görevlileri tarafından korunmasına rağmen hırsızlık olaylarının önüne geçilememesi esnafı isyan ettirdi.

Son olarak Fevzi Eşme'nin iş yerine sabah 05.00 sıralarında giren hırsızlar, bilgisayar ile kasadaki müşteri çekleri ve bazı evrakları çaldı. Esnaf ve Kabzımallar Odası Başkanı Şekip Özbey ve yönetim kurulu üyeleri Fevzi Eşme'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak bu tür olayların bir daha tekrarlanmaması için ellerinden geleni yapacaklarını belirttiler.

Hal kompleksinin hırsızların uğrak mekanı haline geldiğine dikkat çeken Özbey, yetkililere şikayetlerini iletmelerine rağmen duyarsız kalındığını ileri sürdü.
Şekip Özbey, Adana Büyükşehir Belediyesi Vedat Dalokay Hal Kompleksi'ne kamera sistemi yapılması konusunda yetkililere başvuru yapacaklarını belirterek, "Hal kompleksinin içerisine kadar girip, kapıları kırıp bilgisayarı çalıyorlar. Ama bundan kimsenin haberi olmuyor. Bu çok ilginç. Esnafımızın can ve mal güvenliklerinin daha iyi sağlanması için elimizden geleni yapacağız. Kimse merak etmesin" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2008 Salı 13:35:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?