2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Halk otobüsü evin bahçesine girdi

Adana'da, sürücünün kontrolünden çıkarak önce elektrik direğine, ardından park halindeki bir kamyonete çarpan özel halk otobüsü, bahçesine girdiği evin duvarına çarparak durabildi. Evde yaşayanlar büyük bir gürültüyle uyanırken, kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 08.00 sıralarında Yeşil Bulvar'da meydana geldi. Kozan Caddesi istikametine giden ve Balcalı-Kabaktepe hattında çalışan 01 J 0353 plakalı özel halk otobüsü, PTT Evleri 13 Sokak'a geldiğinde kontrolden çıktı. Önce elektrik direğine, ardından park halindeki 01 YU 586 plakalı kamyonete çarpan otobüs, daha sonra bahçesine girdiği 25 numaralı evin duvarına çarparak durabildi. Kazada yaralanan şoför Mehmet Şimşek (30) ile birlikte otobüste bulunan Nuri Keser (53) ve Atilla
Yıldırım (28), olay yerine çağrılan ambulanslarla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, otobüs sürücüsü, kazanın direksiyon rotunun yerinden çıkması üzerine yaşandığını söyledi.
Otobüsün çarptığı evde yaşayanlar ise, büyük bir gürültüyle uyandıklarını ve çok korktuklarını dile getirdiler. Yıkılan elektrik direği nedeniyle mahallede elektrikler kesilirken, TEDAŞ ekipleri olay yerine gelerek yeniden akım vermek için çalışmalara başladı.
Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2008 Cumartesi 12:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet özdoğ IP: 88.224.5.xxx Tarih : 12.04.2008 15:31:01

bu kaçıncı kaza yeşil bulvar olarak adlanılan bu bulvar malesef kendi haline bırakılmış ne büyükşehir belediyesi ne yüreğir belediyesi sahip çıkıyor topu birbirlerne atıyorlar yarış pisti haline gelen bu bulvar yetkilileri vurdum duymaz tavırlarndan dolayı daha kaç defa kaza yaşanacak kaç kişinin ölmesi gerekiyor ki uyansınlar en azında bulvar üzerine bir kaçtane kasis koyabilirler