4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Halktan destek istedi

AK Parti Sarıçam Belediye Başkan Adayı Ahmet Zenbilci, Kürkçüler beldesinde bulunan 4 mahalleyi tek tek dolaşarak, seçim için destek istedi.

Zenbilci, seçim çalışmaları kapsamında gündüz konut ziyareti yapıyor, akşamları da ev ve açık hava toplantılarında vatandaşla buluşuyor. Ev ziyareti kapsamında Kürkçüler beldesinde Yürekli, Dağcı, Müminli ve Göztepe mahallelerinde bulunan yaklaşık bin 500 haneyi ziyaret eden Zenbilci, seçmenden destek istedi. Gittiği her evde sevgiyle karşılanan Zenbilci, bazı evlerde yufka açan kadınlarla da sohbet ederek onların sorunlarını dinledi.

Kürkçüler'in de Sarıçam'ı oluşturan 6 beldeden birisi olduğuna işaret eden Zenbilci, "Belediye hizmetleri bundan sonra daha hızlı ve kaliteli verilecek. Güçleri birleştirdik. 6 ayrı belde belediyesiyken bugün artık ilçe belediyesi olduk. Sizlerden destek istiyoruz" dedi.

Kürkçüler'de yapılan ev ziyaretlerine İncirlik Belediye Başkanı Vedat Karadağ, Kürkçüler Belediye Başkanı İsmet Çelik, Baklalı Belediye Başkanı Süleyman Göçmen ile AK Parti Sarıçam Belediye Meclis Üyesi adayları, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri de hazır bulundu.

Daha sonra akşam saatlerinde de bazı ev toplantılarına katılan Zenbilci, geçmiş 5 yıllık süre içinde yapılan hizmetleri anlattı. Mahallelerde tamamlanamayan sokak ve caddeler ile parkların yapımını önümüzdeki dönemde kısa süre içinde tamamlayacağını söyledi. İlçe belediyesinin imkanlarının daha büyük olduğunu, bu nedenle eksik kalan hizmetleri daha iyi bir şekilde yapmak için hazır olduklarını belirten Zenbilci, "Diğer adaylar Sarıçam'ı tanıyana kadar biz en hızlı şekilde seçimlerin ardından hemen çalışmalara başlayacağız. Biz çünkü hangi mahallede ne eksikliğimiz var bunu biliyorum. Bu nedenle diğerleri tanıma fırsatı buluna kadar aradan uzun bir süre geçer. Azımızı çoğumuza sayın. Yapamadıklarımızı yaptıklarımıza sayın. Geride kalan beş yıl içinde birbirimizi tanıma fırsatı bulduk. Hep aynı acıyı ve sevinci paylaştık. Sizlerden bu kardeşinize destek olmanızı istiyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 12:03:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?