4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Hamile kadın kavganın şokunda!

Adana'da kocasıyla kavga edenleri ayırmaya çalışırken karnına darbe alan 9 aylık hamile kadın, hastaneye kaldırıldı. Kendisinin yüksek tansiyon hastası olduğunu ve bunu dayak atanların da bildiğini belirten hamile kadın, "O anda ölebilirdim. Şikayetçiyim" dedi.

İddiaya göre, Merkez Seyhan ilçesi Hurmalı Mahallesi, 34017 Sokak'ta meydana gelen olayda, aralarında husumet bulunan Ahmet B. (45), çay ocağında çalışan Metin Yıldız'ın (33) evine gidip, baldızını evine aldığı gerekçesiyle tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine sokakta çıkan kavgaya Ahmet B.'nin yeğenleri de katıldı. 9 aylık hamile Aliye Yıldız (32), eşiyle kavga edenleri ayırmak istedi. Ahmet B. ve yeğenleri, kavgayı ayırmak isteyen hamile kadını da darp etti. İki koluna bıçak darbesi alan kocasıyla birlikte yaralanan 2 çocuk annesi Aliye Yıldız, olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Hastanede ilk müdahalesi yapıldıktan sonra bir süre gözetim altında tutulan ve evine dönen Aliye Yıldız olayın şokunu hala üzerinden atamadığını söyledi. Bebeğine zarar gelmemiş olmasına sevinen Yıldız, "Benim hamile olduğunu biliyorlar. Yüksek tansiyon hastası olduğumu da biliyorlar. Ben o anda tansiyondan dolayı beyin kanaması geçirip ölebilirdim de. Şikayetçi olacağım. Biz kanundan yanayız. Kanuni yoldan hakkımızı arayacağız" şeklinde konuştu.
 

İHA
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2009 Pazartesi 12:12:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?