29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Hasta annenin evlat acısı

Adana'da sara hastası ve akli dengesi yerinde olmayan bir anne, okul servisinin altında kalarak hayatını kaybeden 4 yaşındaki oğlunun cesedine sarılarak feryat etti. 

Edinilen bilgiye göre, olay Atakent Mahallesi'nde meydana geldi. 21. Sokak içerisinde okuldan getirdiği bir öğrenciyi indirdikten sonra tekrar dönmek için geri geri giden İbrahim Sakarya yönetimindeki 01 S 2088 plakalı servis aracının altında kalan 4 yaşındaki Ramazan Çelik, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazayı komşusundan duyan anne Emine Çelik, "Küçük oğlumu evde uyutmaya çalışıyordum. Bir kadın gelerek kaza olduğunu söyledi. Bir de baktım kan çıkmış, oğlum ölmüş" diyerek feryat etti. Akli dengesi yerinde olmayan ve sara hastası olduğu öğrenilen annenin, ölen oğlu hariç diğer çocuklarının tamamının hasta olduğu bildirilirken, bir oğlunun 3 yıl önce Dağloğlu Mahallesi'nde kamyon altında kalarak hayatını kaybettiği bildirildi. Annesi gibi sara hastası olan 2 yaşındaki Barış ile geçirdiği ateşli hastalık sonucu yüzünde yaralar çıkan 3 yaşındaki Şükran, olanlardan habersiz oyun oynamaya çalışırken, acılı anne Emine Çelik, ölen oğlunun cesedine sarılarak feryat etti. Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenaze aileye teslim edilmek istenince, komşuları "Mezarlığa götürün, adli tıp kurumuna götürün. Annesi zaten aklını kaybetti" diyerek tepki gösterdi. Annesinin kucağından alınan cenaze daha sonra adli tıp kurumuna götürüldü. 

Servis şoförü İbrahim Sakarya kazadan sonra gözaltına alınırken, servis aracı da polis ekipleri tarafından polis merkezine götürüldü. 

Kazayla ilgili tahkikatın devam ettiği bildirildi. 
İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2007 Perşembe 10:57:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?