29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Hasta yatağında zehir ticareti

Adana'da, torbacılara yönelik operasyonlarını sürdüren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu satıldığını tespit ettikleri eve yaptıkları baskında, zehir tacirinin bir kolunun alçıda, karnında da sonda takılı olduğunu görünce şaşkına döndü.


İsmetpaşa Mahallesi'nde bir eve girip çıkanların çokluğundan şüphelenip ihbarda bulunanların şikayeti üzerine araştırma yapan ekipler, evde oturan 41 yaşındaki İhsan Işık'ın uyuşturucu satıcılığı yaptığını belirledi.

Eve baskın yapan ekipler, bir süre önce trafik kazası geçirdiği için kırık olan sağ kolunda alçı, karnında da sonda takılı olan Işık'ı hasta yatağında uyuşturucu satarken yakaladı.

Gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen polislerin evde yaptığı aramada, satmak için gazete kağıtlarına sarılmış halde birer gramlık 300 paket esrarla, bahçede ekili halde 100 kök dişi hintkeneviri ele geçirildi.

Uyuşturucu satışında Işık'a yardım ettiği belirlenen 28 yaşındaki İrfan Atlar ile İhsan Işık da gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu tamamlanan zanlılar, ‘teşekkül halinde uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçundan adliyeye sevk edildi.


Hürriyet
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2007 Cuma 13:51:25
Güncelleme :6 Temmuz 2007 Cuma 16:09:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?