3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Hastane dönüşü kapkaç şoku!

Adana'da muayene için gittiği hastaneden evine dönen bir kadın, kapkaççının saldırısına uğradı. Kadının çantasını alarak kaçan kapkaççı, kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Ziyapaşa Mahallesi Mimar Sinan Açık Hava Tiyatrosu yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, muayene için gittiği Adana Numune Hastanesi'nden evine dönen Sabahat A. (53) kaldırımda yürüdüğü sırada yanına yaklaşan bir kişi omzundaki çantayı alarak kaçtı.

Sabahat A., olayın şokuyla yardım bile isteyemezken, olayı gören vatandaşlar kapkaççının arkasından koşup durumu polise bildirdi. Zanlı, polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Kapkaç mağduru kadın vatandaşlar tarafından sakinleştirilirken, kapkaççı Yılmaz K. (28), "Issız bölgede, tek başına yürüyen kadını görünce şeytan dürttü. İlk kez böyle bir şey yaptım" dedi.

Vatandaşlar tarafından su içirildikten bir süre sonra kendine gelen Sabahat A., "Çantamı aldığında sesim bile çıkmadı. Korkumdan kaskatı kesildim. Sağ olsun gençler peşinden koşup kovaladılar. Şikayetçiyim, cezasını çekmesini istiyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2008 Cuma 10:46:54
Güncelleme :30 Mayıs 2008 Cuma 10:51:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?