5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Hastane personeline bıçaklı saldırı

Adana Devlet Hastanesi'nde bir personel, hasta yakını tarafından bıçaklandı. Yaralı personel ameliyata alınırken, ayaklanarak saldırıyı protesto eden hastane personelini başhekim sakinleştirdi.

Adana Devlet Hastanesi'nin Dahiliye Servisi'nde yatan bir yakınını ziyaret etmek isteyen 19 yaşındaki Ö.G, ziyaret saati sona erdiği için içeri alamayacağını söyleyen görevli Galip Karabudak (45) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.G, üzerinde bulunan ekmek bıçağıyla Karabudak'a saldırdı. Burnundan, kulağından ve göğsünden aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan Karabudak, aynı hastanede ameliyata alınırken, bıçaklı saldırgan da hastane polisleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Karabudak'ın saldırıya uğramasından sonra mesai arkadaşları hastane önünde toplanarak saldırıya alkışlarla tepki gösterdi. Bu sırada hastane personellerinden biri fenalık geçirince, arkadaşları tarafından acil servise kaldırıldı. Hastane önüne gelen Başhekim Mehmet Yağcı, yaralanan Galip Karabudak'ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyerek, ayaklanan hastane personellerini yatıştırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2005 Cuma 22:44:35
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 13:42:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?