4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Hastaneden kaçan kadın yolu kaybetti

Adana’da, doğum sonrası kanaması olduğu için yatırıldığı hastaneden kucağındaki 9 günlük bebeğiyle kaçan kadın, evinin yolunu bulamayınca kayboldu. Polisin fark ederek polis merkezine götürdüğü kadın, hastanede kendisini arayan kocasına teslim edildi.

Edinilen bilgilere göre, olay devriye gezen polis ekiplerinin merkez Seyhan İlçesi Galleria yakınlarında bir kadının kucağındaki bebeğiyle ağladığını fark etmesiyle ortaya çıktı.

Hastaneden kaçtığını ve evinin yolunu hatırlamadığı için kaybolduğunu söyleyen Emire Ağırman’ı (30), önce polis merkezine oradan da Adana Emniyet Müdürlüğü’ne getiren polis, anneye bisküvi, kucağındaki bebeğe de süt ikram etti. 9 gün önce kendi evinde doğum yaptığını ve kanaması olduğu için yakınları tarafından Adana Anne ve Çocuk Sağlığı Kadın Doğum Hastanesi’ne kaldırıldığını belirten Emire Ağırman, "Eşim benimle ilgilenmiyordu. Bu yüzden evde doğum yaptım. Kanamam durmayınca, annem ve kız kardeşim hastaneye yatırdılar. Hastanede de 2 gün kaldığım halde hiç bir şey yapılmadı, sadece serum verdiler. Kanamam durmayınca ben de kaçtım" dedi.

Yenibey Mahallesi’nde oturduğu belirlenen genç kadının kocasını, eşini hastanede ararken bulan polisler, Emire Ağırman’ı eşine teslim etti. Emniyet Müdürlüğü’nden eşini alarak uzaklaşan koca ise basın mensuplarına tepki gösterdi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2005 Cuma 21:05:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?