3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Hastaneye eroin sokarken yakalandı

ADANA’da hastalara uyuşturucu satıldığı ve işkence yapıldığı iddialarıyla gündeme gelen Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne uyuşturucu sokmaya çalışan 21 yaşındaki Metin Ayar, Jandarma ekiplerince yakalandı.

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nin dünkü ziyaret saatinde görevliler, içeri girmeye çalışan Metin Ayar’ın durumundan şüphelenerek kontrol etmek istedi. Üzerini aratmak istemeyip, güvenlik elemanlarını zorluk çıkaran Metin Ayar, olay yerine çağrılan Jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Ayar’ın üzerine arayan ekipler, zanlının iç çamaşırının arasında iddiaa kuponlarına sarılmış, 19 paket eroin buldu. Bir süre önce uyuşturucu tedavisi gördüğü belirlenen Ayar, taburcu olduktan sonra kendisi gibi tedavisi süren hastalara paketini 20 YTL’den satmak için eroin getirdiğini itiraf etti.

Memura mukavemet ve uyuşturucu madde satmak suçlarından adliyeye sevk edilen Metin Ayar, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi, 2 yıl önce uyuşturucu madde satıldığı ve hastalara işkence yapıldığı iddialarıyla gündeme gelmişti.

DHA
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2008 Cuma 13:40:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?