2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Hastaneyi birbirine kattı: 2 yaralı

Diyazem iğnesi vurdurmak için geldiği hastanede olay çıkaran madde bağımlısı genç, iki polis memurunu ve bir güvenlik görevlisini yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Adana Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde meydan geldi. Madde bağımlısı Eser Yeşilçınar (Eser.Y.) (17) diyazem iğnesi vurdurmak üzere Adana Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne geldi. Doktorların beklemesini söylediği genç bir anda bulunduğu odadan çıkarak doktor ve hemşirelere saldırmaya başladı. Olay yerinde bulunan hastane polisi ve özel güvenlik görevlisi duruma müdahale etmek istedi. Madde bağımlısı genç ceketinde sakladığı bıçağıyla hastane polisi İsmail Bülbül (44), güvenlik görevlisi Kerim Çapar (30) ve Tarsus’ta görevli polis memuru Mehmet Akbulut’u (34) çeşitli yerlerinden yaralandı. Olay yerine ulaşan güvenlik güçleri tarafından gözaltına alınan madde bağımlısı Eser Yeşilçınar Köprübaşı Polis Merkezi’ne götürüldü. Yeşilçınar çıkışta neden polislere bıçak çektiniz sorusuna, "Komşuma sinirlendim bıçağı çektim" şeklinde yanıt verdi.

Sağlık raporu için tekrar getirildiği Devlet Hastanesi’nde vatandaşların büyük tepkisini çeken Yeşilçınar öfkelenen bir vatandaşın elinden polisin araya girmesi sonucu kurtuldu.
Çıkan arbedede yaralanan özel güvenlik görevlisi Kerim Çapar’ın hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirilirken, polis memurları İsmail Bülbül ve Mehmet Akbulut’un sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

adana
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2004 Pazartesi 10:26:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?