5
Mayıs
2024
Pazar
ADANA

Hastaneyi kurşun yağmuruna tuttu

Adana’da madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi diyazem iğnesi vurulmadığı gerekçesiyle önce görevli personelle tartıştı ardından güvenlik güçlerince uzaklaştırıldığı hastaneye yeniden gelerek acil servis girişine ateş açtı.

Adana Devlet Hastanesi Acil Servis girişinde yaşanan olay çarşamba sabah saat 04.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre adının E. Ç. olduğu bildirilen madde bağımlısı bir genç diyazem iğnesi vurdurmak üzere saat 02.30 Adana Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne geldi.

Raporlu olmadığı için kendisine diyazem iğnesi yerine ağrı kesici iğne yapılan E.Ç hastane personeli ile tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine güvenlik güçleri tarafından hastaneden uzaklaştırılan madde bağımlısı genç, yaklaşık 2 saat sonra acil servis önüne gelerek giriş kapısına 4 el ateş etti.

Saldırının ardından olay yerinden uzaklaşan genç kayıplara karışırken olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Acil servis kapısına ve giriş koridoruna isabet eden kurşunlar hasara neden olurken, polisin saldırganı yakalamak için çalışmaları sürdürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2005 Çarşamba 12:56:46
Güncelleme :19 Mart 2005 Cumartesi 18:51:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?