2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Havuz sırasında beklerken öldü

ADANA'da ücretsiz yüzme havuzuna girmek için sıra bekleyen 12 yaşındaki Volkan Gür, dar sokağa giren kamyonetle duvar arasında sıkışıp yaşamını yitirdi.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Demetevler Yüzme Havuzu'nun önünde meydana geldi. Sadıka Sabancı İlköğretim Okulu öğrencisi Volkan Gür, havuzun açılmasını duvar kenarında oluşturulan sırada beklemeye başladı.

Bu sırada, kaportacılık yapan 55 yaşındaki Salih Yılmaz yönetimindeki 33 V 4905 plakalı kamyonet, girdiği dar sokakta bir anda kontrolden çıkıp Volkan'ın üzerine doğru gitti. Volkan, kamyonetle duvar arasında sıkıştı. Volkan, kendisini ezen araçla Çukurova Tıp Polikliniği'ne götürüldü. Ağır yaralanan Volkan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak öldü.

Oğlunun ölüm haberi üzerine sinir krizi geçiren işsiz baba 40 yaşındaki Nuri Gür, oğlunun futbolu çok sevdiğini ve 3 gün önce onu bir kulübe yazdırdığını belirterek, “Oğlum futbolcu olacaktı. Sabahleyin yüzmeye gitmek için evden ayrıldı. Ücretsiz havuza girebilmek için duvar kenarında sıra bekliyormuş. Çeyiz almaya giden bir araç, dar sokağa girince oğlumu ezmiş. Sokak dar olduğu için oğlum kaçamamış. Bu kaza değil, cinayet. Çeyizi olduğu için acele ediyormuş” diye konuştu.

Polisin gözaltına aldığı sürücü Salih Yılmaz ise “Ben çocuğu görmedim. Çarptıktan sonra, sağlık merkezine götürdüm. Böyle olmasını istemedim. Çok üzgünüm” dedi.

DHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 12:48:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?