2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Havuzlar şenlendi

HAVUZLAR ŞENLENDİ

“Çocuklarımız yüzme öğrenecek, anaların yüreği yanmayacak” sloganından hareketle Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 37 havuzda gerçekleşen yüzme kursları başladı.

20 Haziran günü start alan 1. dönem kursların 7 Temmuz 2011 tarihinde sona ereceğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz, “İkinci dönem 11 Temmuz-28 Temmuz, üçüncü dönem ise 1 Ağustos-18 Ağustos 2011 tarihleri arasında yapılacak” dedi. Aldırmaz, talep olması halinde dördüncü dönem yüzme kurslarının da açılacağını bildirdi.

Acemi yüzücülerin ilk kulaç atma heyecanı yaşadığını vurgulayan Başkan Vekili Aldırmaz, “Çocuklarımız yüzme öğrenecek, anaların yüreği yanmayacak sloganıyla gerçekleşen yüzme kurslarımız bu yıl da ilgi görmektedir. Bilindiği gibi yüzme kurslarımız başlamadan önce her yaz döneminde 100’e yakın çocuğumuz boğularak yaşamını yitirirdi. Yüzme kurslarımızdan sonra bu sayı yok denecek kadar azaldı. Çünkü yüzme bilen çocuk boğulmaz” şeklinde konuştu.

Engelli çocukların özel havuzda eğitim gördüğünü hatırlatan Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Yüzme kurslarına katılan çocuklarımıza terlik, şapka, şort, mayo, tişört, havluları belediyemizce ücretsiz veriliyor. Ayrıca, çocuklarımız fotoğraflı yüzme havuzu giriş kartlarıyla kurs süresince belediye otobüslerinden de ücretsiz yararlanıyor” dedi.

HAVUZLAR ŞENLENDİ
HAVUZLAR ŞENLENDİ
HAVUZLAR ŞENLENDİ
HAVUZLAR ŞENLENDİ
HAVUZLAR ŞENLENDİ
HAVUZLAR ŞENLENDİ
HAVUZLAR ŞENLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2011 Perşembe 11:25:05
Güncelleme :23 Haziran 2011 Perşembe 11:56:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?