4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Hayat kadını intihara kalkıştı

Adana'da göle atlayarak intihar etmek isterken son anda kurtarılan kadının, genelevinde hayat kadını olarak çalıştığı ve genelevin patronu tarafından kendisine zorla 20 bin TL'lik senet imzalattırıldığı iddia edildi.

Çatalan Köprüsü üzerinden Seyhan Baraj Gölü'ne atlayarak intihar girişiminde bulunan ve son anda bir balıkçı tarafından kurtarılan kişinin 14 yaşında bir çocuk annesi olan Sevgi Ş. (32) olduğu öğrenildi. Sevgi Ş.'nin 'babam' dediği Abdullah Ç.'nin de hayat kadını olarak çalıştığı genelevinin patronu olduğu öne sürüldü.

Genelev patronu Abdurrahman Ç.'nin eski bir polis memuru olduğu ve görevden uzaklaştırıldığı, yanında çalışan Sevgi Ş.'ye de zorla 20 bin TL'lik senet imzalattırdığı ileri sürüldü. Sevgi Ş.'nin "Hiçbir borcum yokken bana zorla 20 bin TL'lik senet imzalattırdılar" dediği kaydedilirken, yine patronu Abdullah Ç. tarafından dövüldüğü ileri sürüldü.

Öte yandan Sevgi Ş.'nin vücudunun çeşitli yerlerinde darp izleri olduğu belenirken, genç kadının yaşadıklarından dolayı bunalıma girerek intihara kalkıştığı sanılıyor.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 11:14:08
Güncelleme :4 Haziran 2009 Perşembe 11:17:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?