4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Hayat kadınına öldüresiye dayak!

Adana'da bir hayat kadını, otostop yaptığı araçtaki kişilerce öldüresiye dövüldü. Baygın halde bulunan kadın, kendisine geldiğinde darp edildikten sonra gasp edildiğini öne sürdü.

İddiaya göre, hayat kadını Dursun E. (23), gece saat 02.30 sıralarında kent merkezindeki bir eğlence mekanından ayrılıp, kalacağı otele gitmek için yola çıkarak otostop yaptı.

Dursun E., içinde iki kişinin bulunduğu bir otomobili durdurarak, şahıslardan kendisini kalacağı otele bırakmalarını istedi. Daha sonra kadın, olumlu yanıt aldığı şahıslarla birlikte yola çıktı. Şahıslar, kadını otel yerine merkez Sarıçam ilçesindeki yerleşim yerlerine biraz uzakta olan Yeşil Bulvar'a getirdi.

Burada kadını döverek içinde 200 TL para ve cep telefonu bulunan çantasını alan şahıslar, olay yerinden kaçtı. Yüzüne aldığı yumruklarla gözü şişen ve burnu kırılan kadın, bir süre yürüyerek Kozan Yolu üzerindeki PTT Evleri Kavşağı yakınlarına kadar geldi. Aldığı darbeler sonucu baygınlık geçiren kadın, devriye gezen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından bulundu.

Polis ekipleri, eli yüzü kan içinde kalan kadın için olay yerine hemen ambulans çağırdı. Polisin çağırdığı ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırılan
yaralı kadın, burada tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından kendine gelen kadın, yaşadıklarını anlattı.

Dursun E., bir eğlence mekanında alkol alıp eğlendikten sonra kalacağı otele gitmek için otostop yaparak bir otomobile bindiğini belirterek, "Bindiğim araçtaki şahıslar beni otel yerine hiç bilmediğim bir yere götürdü. Karanlık ve yol kenarında ağaçların olduğu bir yerdi. Burada beni döverek, çantamı aldılar. Çantamda 200 TL para, cep telefonum ve nüfus cüzdanım vardı. Bu halimle biraz yürüdükten sonra yol kenarında beklemeye başladım. Beklerken de kendimden geçmişim" dedi.

Polis ekiplerinin aldıkları bilgiler doğrultusunda şahısları yakalamak için çalışma başlattığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2009 Pazartesi 10:50:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?