3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Haydi Adana Demirsporlular Konya'ya!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, Cuma günü Konya’da oynanacak şampiyonluk maçında Adana Demirspor’u desteklemek isteyen tüm sporseverler için sınırsız ve ücretsiz otobüs kaldırılacağını söyledi.

Adana Demirspor'un Ekstra Play-Off maçlarında 2 engeli aşarak hedefine adım adım yaklaştığını bildiren Başkan Durak, takımın finalde yalnız bırakılmaması gerektiğinin altını çizerek, "Cuma günü saat 17.30'da oynanacak ve hayati önem taşıyan maç için Adanalılar Konya'ya akın etmeli. Bu karşılaşmada takımlarını desteklemeli" dedi.

Konya'da oynanacak final maçı için Büyükşehir Belediyesi önünden Cuma günü sabah saat 09.00'dan itibaren sınırsız ve ücretsiz otobüs kaldırılacağını kaydeden Başkan Durak, "Hedefimize bir adım kaldı. Takımın final maçını kazanması için taraftar desteğine ihtiyacı var. Tüm sporseverleri aileleri ile birlikte Konya'da takımlarının yanında olmaya davet ediyorum. Eşimizi çocuğumuzu alalım, takımımızı yalnız bırakmayalım. Adana Demirspor'u destekleyelim, mutlu sona ulaşalım, şampiyonluk sevincini hep birlikte yaşayalım" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 14:08:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?