2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

HDI Sigorta'dan iletişim kampanyası

HDI Sigorta, genel tanıtımının yanı sıra Konut ve Kasko Sigortası ürünlerini de öne çıkarmak amacıyla iletişim kampanyası başlattı.

HDI Sigorta tarafından açıklanan ve 24 Kasım 2008'e kadar devam edecek kampanyada, HDI Sigorta'nın hasar ödeme konusundaki hassasiyetinin, müşteri memnuniyeti ve güvenine verdiği önemin altının çizildiği ifade edildi. Kampanyada özellikle Konut ve Kasko Sigortası ürünlerine vurgu yapılıyor.

Öte yandan HDI Sigorta'nın müşterilerine yakınlığının yanı sıra yaygın ve hızlı hizmetine de dikkat çekiliyor. HDI Sigorta Anadolu'ya verdiği önemi iletişim kampanyası ile destekliyor. HDI Sigorta'nın iletişim kampanyasında, "Arabama bir şey olursa?", "Evime bir şey olursa" ya da "Zor anımda sigortacıma ulaşabilecek miyim?" endişesiyle yaşayanlara, HDI Sigorta güvencesi veriliyor.

HDI Sigorta Genel Müdür Vekili Hasan Altaner, sigortacılıkta güvenilir şirket olmanın kıstasının poliçe sahiplerinin başlarına gelen kaza ve hasarlardaki kayıpları en kısa zamanda karşılamak olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

"HDI Sigorta'nın önemli ilkelerinden biri müşterilerinin yaşadıkları kayıpları anında karşılamaktır. Bu nedenle iletişim kampanyamızda poliçe sahiplerine zararlarının en kısa zamanda karşılanacağını ve bu konudaki endişeleri kafalarından silmeleri gerektiğini vurguluyoruz. HDI Sigorta gibi uluslararası güvenceye sahip bir sigorta şirketiyle çalışmak poliçe sahiplerini rahatlatacaktır. HDI Sigorta A.Ş. Marmara, İç Anadolu, Güney Anadolu, Karadeniz, Akdeniz, Orta Anadolu, Ege Bölge müdürlükleri, 600' ü aşkın acentesi, bin 200'ü aşkın PTT Merkezi, 700'ü aşkın anlaşmalı tamir servisi, yurt çapında 2 bin 400'ün üzerinde on-line bağlantı noktasıyla Türkiye'nin her yerinde ihtiyaçlara cevap vermek için 365 gün 24 saat hazır."

Konut ve Kasko sigortasında ayrıcalıklı paketlerin sunulduğu kampanyada, konutunuzda deprem, hırsızlık gibi birçok riske karşı güvence sağlıyor ve satış sonrası üstün ve hızlı hizmet kalitesiyle sunuluyor. Kasko Sigortası'nda da zengin hizmetlere ilave olarak 10 bin dolar teminatlı Acil Sağlık Sigortası da yılda 30 YTL'ye müşteriye sunuluyor.

HDI Sigorta'nın yerel mecrayı kapsayan kampanyada reklam filmleri, reklam spotları, basın ilan tasarımlarının yanı sıra billboard, megalight, euroboard, raket ve durak panoları da iletişim aracı olarak kullanılacağı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 16:31:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?