2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Hedef, E. Şekerspor'u yenmek!

Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, yarın deplasmanda karşılaşacakları Etimesgut Şekerspor'u yenerek liderliklerini sürdürmek istediklerini söyledi.

Turuncu-beyazlı ekip, yarın deplasmanda Etimesgut Şekerspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını kar yağışı altında yaptığı idmanla tamamlayarak, maç saatini beklemeye başladı. Yoğun kar yağışı altında gerçekleştirilen ter idmanında futbolcuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi. Kar yağışının yarın maç saatinde de devam etmesinin beklendiği kaydedildi.

Teknik Direktör Kemal Kılıç, kar yağışının olağan bir durum olduğunu ve sahaya çıkıp 3 puan için mücadele edeceklerini söyledi. İki takımın da aynı zeminde futbol oynayacağını vurgulayan Kılıç, "Şartlar iki takım için de eşit olacak. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Ligin belki de en önemli maçlarından birini oynayacağız. Alacağımız puan veya puanlarla birlikte liderliğimizi devam ettirmek istiyoruz" dedi.

Etimesgut Şekerspor maçında sakatlıkları süren Habip, Onur ve Halit forma giyemeyecek. Kaleci Oğuzhan ve golcü Emre Aktaş, bu maçta takımdaki yerlerini alabilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Şubat 2008 Cumartesi 16:35:04
Güncelleme :16 Şubat 2008 Cumartesi 16:37:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?