4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

'Hesaplar açık olacak'

AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Nevzat Ardıç, Pozantılılar Derneği tarafından düzenlenen "Başkan Adayları Projelerini Anlatıyor’ toplantısına konuk oldu.

Ardıç, toplantıda yaptığı konuşmada, Çukurova’da hizmete nereden başlayacaklarını bildiklerini belirterek, “Ortaya koyduğumuz bazı projelerimizin bugün diğer partilere mensup belediye başkan adayları tarafından sahiplenilmesi ve taklit edilmesi bizleri fazlasıyla memnun etmektedir. Aklın yolu birdir" dedi.

Çukurova ilçesi için en güzelini yapmak amacıyla yola çıktıklarını ifade eden Ardıç, "Çukurova’yı adım adım arşınlıyoruz. Esnafımızla, iş adamlarımızla, derneklerimizle, sivil toplum örgütlerimizle, kısacası tüm toplum kesimleriyle görüşüyoruz. Gittiğimiz her yerde büyük bir ilgi ile karşılanıyoruz” diye konuştu.
Çukurova’da AK Parti belediyecilik anlayışını hakim kılacaklarını söyleyen Ardıç, şunları söyledi: “Çukurova Belediyesi’nin harcamaları ve hesapları şeffaf olacak. Her ayın sonunda belediye internet sitemizde o ay içerisinde nereye ne kadar harcanmış, neden harcanmış belgeleri ile yayınlayacağız. Belediyenin aylık gelir ve gider tablosu şeffaf olacak. Kısacası şeffaf, katılımcı ve dürüst bir yönetim sergileyeceğiz. Çukurova Belediyesi’nin hesapları halka açık olacak"
 

iha
Yayın Tarihi : 13 Mart 2009 Cuma 12:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?