29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

Hırsız zanlısının 'gasp' iddiası

Adana'da hırsızlık yaptığı iddiasıyla darp edilip otomobille başka bir semte bırakıldıktan sonra hastaneye giden yaralı, otomobille kaçırılıp darp edildikten sonra cep telefonunun gasp edildiğini iddia etti. 

Edinilen bilgiye göre olay, Yavuzlar Mahallesi'nde meydana geldi. 15 yaşındaki S.K., kendi imkanlarıyla Adana Devlet Hastanesi'ne giderek, "Beni Çakmak Caddesi üzerinde 4 kişi zorla bir otomobile bindirerek dövdü. Sonra da cep telefonumu alarak Yeşilevler Mahallesi'ne bıraktılar" iddiasında bulundu. 

Başından darp edilen S.K.'nın tedavisi sürerken Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Gasp Büro Amirliği ekipleri, S.K.'nın kaçırıldığını iddia ettiği otomobili ve içerisindeki O.F. (32), Ö.F. (31) ile Y.T.'yi (21) yakalayarak gözaltına aldı. Yakalanan şahıslar ise verdikleri ifadelerinde kendilerinin Yavuzlar İlköğretim Okulu'nun kantinini işlettiklerini, bir ay önce işyerlerinin soyulduğunu ve olayla ilgili olarak S.K.'dan şüphelendiklerini iddia etti. 

Kantin işletmecileri, S.K.'yı kantin içerisinde darp ettikten sonra Kozan Yolu üzerine bıraktıklarını iddia ederken telefonunu da gasp etmediklerini söyledi. 

Öte yandan, S.K.'nın gasp edildiğini iddia ettiği cep telefonu ile kimlik kartının da üzerinden çıktığı öğrenildi. 

Hastanede tedavisi devam eden S.K.'nın hırsızlıktan sabıkası bulunduğunu bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2007 Perşembe 15:23:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?