4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Hırsızlar kameraya yakalandı

Adana'da iki kadın, yatak örtüsü sorma bahanesiyle girdikleri iş yerinde tezgahtarın çantasını çalarak kaçtı. İş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülenen kadınların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesindeki bir tuhafiye dükkanında meydana geldi. İş yerine gelen iki kadından biri, tezgahtar Esra Atlı'ya (29), "Yeğenim evlenecek. Ona yatak örtüsü alacağız" dedi. Tezgahtarın gösterdiği yatak örtülerini beğenmeyen kadınlar, daha farklı bir örtü aradıklarını söyledi. Tezgahtar, katalog getirmek için iş yerinin arka tarafına geçince, kadınlardan birisi tezgahtarın koltukta asılı bulunan omuz çantasını çalarak pardösüsünün içine gizledi.

Tezgahtarın getirdiği kataloğa bakmayan kadınlar, hızla iş yerinden çıkarak uzaklaştı. Kadınlar iş yerinden ayrıldıktan sonra çantasının yerinde olmadığını fark eden Ebru Atlı, güvenlik kamerası kayıtlarını incelediğinde çantasını iş yerine gelen kadınların çaldığını görünce durumu polise bildirdi.

İş yerine gelen polis ekiplerine olayı anlatan Esra Atlı, "Hiç olmayan bir şeyi sordular. Ben de o bizde yok, hiçbir yerde bulamazsınız diyerek katalog verdim. İsterseniz daha büyük bir katalog getireyim dedim. Kendim ısrar ettim. Keşke etmeseydim. Allah belalarını versin. Bir de o elbiseyi giyiyorlar" diyerek tepki gösterdi. Atlı, çalınan çantasının içerisinde 120 TL, 2 adet çeyrek altın, kredi kartları ile özel eşyalarının bulunduğunu söyledi.

Polis, güvenlik kamerası kayıtlarından eşkalleri belirlenen kadınların yakalanması için çalışma başlattı.
 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2009 Perşembe 11:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?