18
Nisan
2024
Perşembe
ADANA

Hırsızlar yine sahnede

Adana'da yaklaşık iki hafta önce otomobilin camını patlatarak gelin ve damadın altınlarını çalan hırsızlar yine sahnede... Aynı yerde, aynı yöntemle bu kez bir avukatın aracını soydular.

Adana'da Avukat Birşan Çirkin'in oğlu tarafından kullanılan otomobilinin camı kırılarak 2 bin TL değerindeki cep telefonu, IPAD ve MP3 çaları çalındı Hırsızlığa tepki gösteren avukat Çirkin, "Yakalanacak, tutuksuz yargılanacak, 3-5 yıl da Yargıtay süreci geçecek. Adam da elini kolunu sallayarak gezecek" dedi.

Olay, merkez Seyhan İlçesi'nin Reşatbey Mahallesi'nde Fuzuli Caddesi üzerinde meydana geldi. Avukat Birşan Çirkin'in üniversiteye hazırlanan oğlu Mehmet Hulusi Çirkin, annesinin 01 CAE 99 plakalı otomobilini cadde üzerine park etti. Arkadaşları ile dershaneye giden Mehmet Hulusi Çirkin, döndüğünde otomobilin sağ ön camının kırılmış olduğunu görünce annesine bilgi verdi. Otomobilinin yanına gelip soyulduğunu anlayan Birşan Çirkin de polise ihbarda bulundu. Olay yerine gelen polis, çalışma başlatırken otomobilden 2 bin TL değerindeki cep telefonu, IPAD ve MP3 çaların çalındığını saptandı.

CAMI KIRIP SOYMUŞLAR

Hırsızlığa tepki gösteren avukat Çirkin, "Bu cadde Adana'nın en önemli merkezlerinden biri. İnsanlar buraya sürekli geliyor. Cadde üzerinde ne bir mobese kamerası, ne de bir güvenlik tedbiri var. Oğlum, dershaneye giderken aracı buraya park etmiş, camını kırıp soymuşlar. Çalanlar yakalansa ne olacak ki. Mahkemeye çıkacak, tutuksuz yargılanacak. Belki birkaç yıl dava sürecek. 3-5 yıl da Yargıtay aşaması var. Bu süre zarfında o da elini kolunu sallayarak gezecek" diye konuştu. Polis ekipleri ise hırsızlık şüphelilerini tespit etmek için çalışma başlattı.

GELİN OTOMOBİLİ SOYULMUŞTU

Aynı cadde üzerinde 2 hafta önce de hatıra fotoğrafı çektirmek için duran gelin ile damadın otomobilinin camı kırılmış, yeni evli çiftin 11 bin lira değerindeki altınları çalınmıştı. Polis olaya karıştığı belirlenen 3 zanlıyı yakalamış, ancak altınlara ulaşılamamıştı.

DHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2013 Cuma 14:33:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?