4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Hırsızlarda ilginç savunma

Adana'da elektrikli ve elektronik ev aletleri satan bir işyerine girerek hırsızlık yapmaya çalışan 2 kişi, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Edinilen bilgiye göre merkez Seyhan ilçesi, Baraj Yolu Caddesi, 4-5 Durak üzerindeki Canlı Apartmanı'nın alt katında bulunan İhlas Mağazası'na saat 23.00 sıralarında hırsızlık amacıyla 2 kişi girdi. Apartman girişinden mağazanın ikinci katına tırmanan şahıslar, pencere camını kırarak içeriye girdi.

Duyduğu ses üzerine dışarıya çıkan apartman sakinlerinden biri, mağazanın camını kırılmış halde görünce durumdan şüphelenerek 155 Polis İmdat Hattı'nı aradı. Kısa sürede bölgeye gelen polis ekipleri, mağazada hırsız olabileceğini düşünerek çevreyi sardı. Mağazaya girerek her yeri didik didik arayan polis ekipleri, şahıslardan birini yakaladı. Mağazada aramalarını sürdüren polis, ikinci şahsı da saklandığı yerde yakalamayı başardı.

Polis, zanlıları mağazanın kapısı kilitli olduğu için dışarıya çıkaramadı. Bunun üzerine İhlas Mağazaları Bölge Müdürü Murat Şen'e bilgi verildi. Şen, bir süre sonra mağazaya gelerek kapının kilitlerini açtı. Ekipler ellerini kelepçelediği şahısları karakola götürmek üzere dışarıya çıkardı. Bu sırada zanlılardan biri, basın mensuplarının sorusu üzerine "Kafamız güzeldi, yatmak için içeriye girdik" dedi. Şahıslar sorgulanmak üzere Bağlar Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Bu arada her iki şahsın da hırsızlık suçundan ve uyuşturucu madde kullanmaktan çok sayıda kaydının olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 09:47:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?