2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Hırsızların gasp ettiği araç bulundu

Adana'da banka aracından ATM'ye para konulduğu sırada gerçekleştirilen soygun girişiminde bir güvelik görevlisini vurarak kaçan 4 kişinin gasp ettiği otomobilin sahibi, eşiyle birlikte Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdi. Zanlıların gasp ettiği otomobil ise terk edilmiş halde bulundu.

Olaydan sonra gasp edilen 01 TR 028 plakalı otomobilin sahibi Yurt-Kur Bölge Müdür Yardımcılığı'ndan emekli Çolpan Çolak ile eşi Ayşe Çolak, ifadeleri alınmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emniyet Müdürlüğü'nde ifade verdikten sonra sabıka dosyalarındaki fotoğrafları inceleyen çift, zanlıların robot resminin çizilmesine de yardımcı oldu. Emniyet Müdürlüğü çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Çolpan Çolak, silahlı kişilerin yollarını kesip kendilerini araçtan indirdikten sonra
otomobillerini gasp ettiğini anlattı.

Bu arada Emniyet Müdürlüğü, gasp edilen otomobilin bulunması için jandarma ekiplerinin de katılımıyla çalışma başlattı. Helikopterlerle destek sağlanan çalışmada, otomobil Kurttepe Mahallesi 83012. Sokak'ta terk edilmiş olarak bulundu.

Olay sırasında banka görevlilerinin ATM'ye yaklaşık 200 bin YTL para aktarımında bulundukları öğrenilirken, soygun girişimi sırasında silahlı çatışmaya giren ve zanlılarca vurularak hayatını kaybeden güvenlik görevlisi Ekrem Biçer'in cenazesinin yarın Buruk Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 09:14:31
Güncelleme :18 Kasım 2008 Salı 09:19:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?