2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Hırsızlık yapan çocuk bıçaklandı

Adana'da, kaldığı yetiştirme yurdundan kaçıp, acıkınca hırsızlık yapan 14 yaşındaki bir çocuk 2 kişi tarafından bıçaklandı.

Olay, 19 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Çukurova Caddesi'nde devriye gezen polisler, Ş.S.'yi (14) sol bacağından bıçakla yaralanmış olarak buldu.

Kendisini bıçaklayanları tanımadığını söyleyen Ş.S.'yi ekip otosuna bindiren polisler, Adana Devlet Hastanesi'ne götürdü.

Hastanede tedavisi yapılan çocuğun Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetiştirme yurdundan kaçarak 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan halasının evine geldiği, evde kimseyi bulamadığı öğrenildi.

Ş.S.'nin ayrıca karnı acıkınca yiyecek bir şeyler bulmak için aynı mahallede bir eve girdiği, yakalanınca ev sahiplerinin elinden kaçmayı başardığı, ancak bugün de sokakta dolaşırken tanımadığı 2 kişinin hırsızlık yaptığını söyleyerek bıçakladığını bildirdiği öğrenildi.

Sol bacağında 3 bıçak darbesi olan Ş.S., yapılan tedavinin ardından taburcu edildi. Polisler, Ş.S.'yi yurda teslim etmek üzere polis merkezine götürdü.

iha
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2008 Perşembe 13:17:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?