1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Hırsızlık yaparken ayağını kırdı

HIRSIZLIK YAPARKEN AYAĞINI KIRDI

Adana'da 10 katlı bir apartmanın gider borusundan tırmanarak hırsızlık yapmaya çalışırken, 5. kattan düşerek ayağını kırdığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alınarak polis merkezine getirildi. Ayağı kırılan şahsın sekerek gelmesi ilginç bir görüntü oluşturdu.

Edinilen bilgiye göre, olay, merkez Çukurova ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, Aydın Ç. (26) isimli bir şahıs hırsızlık amaçlı 10 katlı bir apartmana su gideri borusundan tırmanmaya başladı. Aydın Ç. 5. kata geldiği sırada dengesini kaybederek aşağıya düşmeye başladı. Düşme sonucunda ayağı kırılan şahıs kaçmaya çalıştı. Devriye gezen polisler Aydın Ç.'yi takip ederken zanlı bir taksiye binerek olay yerinden uzaklaşmaya çalıştı. Polis taksiyi takip ederek zanlıyı yakaladı. Fatih Polis Merkezi'ne

getirilen zanlı gazetecilerin neden hırsızlık yaptın sorusuna "kim yapmış ya yapan kim?" diye soru sorarak cevap verdi. Ayağını nerede kırdın sorusuna ise "düştüm banktan düştüm, alkollüydüm tamam mı?" diye yanıt verdi. Zanlının ayağının kırık olması da polis merkezine çıkarken ilginç bir görüntü oluşmasına neden oldu. Sekerek polis merkezine giden zanlı merdivenlerden çıkarken bir hayli zorlandı.

Aydın Ç.'nin hırsızlıktan 5 tane suç kaydı olduğu öğrenildi.

HIRSIZLIK YAPARKEN AYAĞINI KIRDI
HIRSIZLIK YAPARKEN AYAĞINI KIRDI
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2011 Pazartesi 15:27:01
Güncelleme :11 Ocak 2011 Salı 16:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?