4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Hırsızlık zanlısı yakalandı

Adana'da çalışanların dalgınlıklarından yararlanarak bankalardan para, laptop ve cep telefonu çalan zanlı, ablasının evinde yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, banka ve iş yerlerinde açıktan hırsızlık olaylarının artması üzerine harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, iş yerlerinin güvenlik kamerası kayıtlarını izleyerek önce zanlının eşkalini belirledi. Şahsın hırsızlık suçundan 10 ayrı sabıkası bulunan 45 yaşındaki D.B. olduğunu belirleyen polis ekipleri, zanlının bir bankadan emekli olan ablası N.D.'nin satılığa çıkardığı Mahfesığmaz Mahallesi'ndeki evine baskın düzenledi.

Boş olan evin bir odasında kaldığı bildirilen zanlı, akşam yemeği yemeye hazırlanırken yakalandı.


Yapılan çalışmada zanlı D.B.'nin; sırasıyla 8 Şubat 2009 tarihinde Cemalpaşa Mahallesi Toros Caddesi üzerindeki bir tıp merkezinden bir adet laptop, 23 Mart 2009 tarihinde Toros Caddesi üzerindeki bir bankadan görevliye ait masanın çekmecesindeki cep telefonu, 23 Ocak 2009 tarihinde Kurtuluş Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki bir bankada masa üzerindeki laptop, 30 Nisan 2009 tarihinde Kuruköprü Mahallesi'ndeki bir bankadan 15 bin TL para ve yine 4 Nisan 2009 tarihinde Gaziantep'in İncirlipınar Mahallesi'ndeki bir bankadan 7 bin TL paranın çalınması olaylarının zanlısı olduğu belirlendiği bildirildi.


Sorgusunda, parmak izi ve hırsızlık yaptığı bankalardaki güvenlik kamerası görüntülerine rağmen suçlamaların hiçbirini kabul etmediği öğrenilen D.B.'nin, yapılan tahkikatın ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2009 Cumartesi 15:05:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?