1
Mayıs
2024
Çarşamba
ADANA

Hızlı tren müjdesi!

ADANA'YA HIZLI TREN MÜJDESİ

AK Parti Adana Milletvekili Ali Küçükaydın AK Parti'nin 2023 programında Adana'ya hızlı tren getirilmesinin de yer aldığını söyledi.

Küçükaydın, 12 Haziran milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti'den 3. kez meclise girmek için kolları sıvadı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili adaylarını tanıtım toplantısında milletvekili adaylarına "sıkılmadık el kalmayacak" demesinin ardından milletvekili adayları seçim bölgelerine giderek çalışmalara başladı. Küçükaydın'da seçim bölgesi Adana'da esnaf ve vatandaşları tek tek ziyaret ediyor. Küçükaydın ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, Adana'da AK Parti'nin fazla hizmet yapmadığı yönünde yanlış bir algı olduğunu belirterek, "AK Parti, Adana'ya hastane, eğitim, hidroelektrik santrali, duble yol gibi çok sayıda hizmet getirmekte. Ama nedense bunlar görülmüyor. Adana dendiği zaman sadece il merkezi anlaşılmamalı Tufanbeyli'den Karataş'a kadar Adana'dır. AK Parti, 9 yıllık iktidarında her tarafa hizmet götürmüştür. Adana'dan çıktığınız zaman Kahramanmaraş'a gidene kadar yol çalışması var. Hizmet gelmiyor da bu çalışmalar nedir?" diye konuştu.

Küçükaydın, İmamoğlu'na yapılan Yedigöze Barajı'nın tüm İmamoğlu'nun yıllardan buyana rüyası olduğunu, bu rüyayı AK Parti'nin 3 yılda özel sektöre yaptırdığını, binlerce dönüm arazinin sulanacağını, içme suyu olarak bile kullanılacağını kaydetti.

Küçükaydın, Adana'nın AK Parti'nin 2023 hedeflerinde de yer aldığını, program kapsamında Türkiye'nin dört bir tarafına getirilmesi planlanan hızlı trenin Adana'da da yer alacağını, Adana-Ankara arasının 1 saat olacağını sözlerine ekledi.

ADANA'YA HIZLI TREN MÜJDESİ
İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2011 Perşembe 14:51:05
Güncelleme :21 Nisan 2011 Perşembe 15:51:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?