6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADANA

Hulusi Güvel, CHP'den Adana Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı

Adana’da, Hulusi Güvel, Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday adayı olduğunu açıkladı.

Partisinin Adana İl Binası’nda partilerle birlikte yaptığı toplantıda konuşan Hulusi Güvel, Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Ülkenin zor ve sıkıntılı günlerden geçtiğini belirten CHP Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Hulusi Güvel, "Toplum olarak siyasal, ekonomik ve sosyal güçlerin baskısı altındayız. Emperyalizmin amansız savaşını çok yakından hissettiğimiz şu günlerde, AK Parti Hükümeti sürekli gereksiz gündemlerle günü kurtarmaya çalışıyor" dedi.

Toplantıya katılan CHP Adana İl Başkanı Serdar Seyhan da seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte aday adaylığı için heyecanın başladığını ifade ederek, "Dilerim bu heyecan adaylar belli olduktan sonra da devam eder. Aday adayı Hulusi Güvel arkadaşımızı kutluyor, başarılar diliyorum" diye konuştu.
İktisatçı olan Hulusi Güvel, 1968 yılında CHP Kadirli Gençlik Kolları’na üye olarak siyasete atıldı. Kadirli CHP Teşkilatı’nda değişik görevlerde bulunan Güvel, evli ve 4 çocuk babası.

ADANA-(İHA)
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2003 Salı 14:35:50
Güncelleme :19 Ocak 2004 Pazartesi 20:14:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?