3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

Hurdacılar Sitesi ihaleye çıkıyor

Adana'da, alt yapı çalışmaları tamamlanan Hurdacılar Sitesi için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacağı bildirildi.

S.S. Adana Eski Makine ve Hurdacılar Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu ve üyeleri, yeni yapılacak Hurdacılar Sitesi konusunda bilgi alışverişinde bulunmak üzere Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Eğitim ve Hizmet Binası'nda bir araya geldi.

Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık, Başkan Vekili Aydın Hür, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Keresteciler Esnaf Odası Başkanı Fahri Aybay, Lastikçiler Esnaf Odası Başkanı Muhsin Teze'nin de katıldığı toplantıda site için önümüzdeki günlerde ihaleye çıkılacağı belirtildi.

Barışık, yeni yapılacak olan site için Eski Makine Aksamı ve Hurdacılar Esnaf Odası ve Yapı Kooperatifi Başkanı Kemal Deniz'in kendisine sunduğu site projesini çok beğendiğini ve onayladıktan sonra da geciktirmeden Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'a ilettiğini dile getirirken, Durak'ın da projenin hayata geçirilmesi için kendilerine elinden gelen desteği verdiğini söyledi.

Başkan Durak'a Hurdacılar Esnaf Odası ve Yapı Kooperatifi üyeleri adına teşekkürlerini sunan Barışık, "Yapı kooperatifinin proje teklifini önce bana getirdiler. Ben de çok beğendiğim proje ile birlikte Oda Başkanı Kemal Deniz'i yanıma alıp Büyükşehir Belediye Başkanımız Aytaç Durak'a gittim. Kendisi de projeyi gayet olumlu karşıladı. Elinden gelen yardımı da yaptı. Biz de kendisine Hurdacılar Esnaf Odası üyeleri adına teşekkürlerimizi sunduk. Bizler birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece laik, demokratik, sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti de daima dimdik ayakta olur. Türkiye'nin tek sorunu terör belasından kurtulduğumuzda da dünyanın en zengin ilk 5 ülkesi arasına gireriz. Hepinize, kazasız, belasız, müsibetsiz bir yaşam diliyorum" dedi.

Eski Makine Aksamı ve Hurdacılar Esnaf Odası ve Yapı Kooperatifi Başkanı Kemal Deniz de, kendi aralarında S.S. Makine Aksamı ve Hurdacılar Yapı Kooperatifi'ni kurarak Hurdacılar Sitesi'nin ilk aşamasını başlatmış olduklarını belirtti. Deniz "Önümüzdeki yerel seçimlerde kendilerine şimdiden başarılar diliyorum. Sitenin yapılmasının asıl sebebi, üyelerimize modern ve rahat bir ortamda çalışma imkanı sağlamaktır. Bunu da elbirliği ile başaracağımıza inanıyorum. Sitenin alt yapı çalışmaları bitmiş olup, inşaat için en kısa zamanda ihale yapılacaktır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2008 Pazartesi 16:13:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?