3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

'Hürriyet Treni' Adana'da

Hürriyet Gazetesi'nin kuruluşu ve İnsan Haları Evrensel Beyannamesi'nin kabulünün 60. yıldönümü çerçevesinde Adana'ya gelen "Hürriyet Hakkımızdır Treni" Adanalılarla buluştu.

Hürriyet Gazetesi'nin Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demir Yolları (TCDD) ile ortaklaşa düzenlediği proje kapsamında yola çıkan "Hürriyet Hakkımızdır Treni", Adana Tren Garı'nda Adanalılarla buluştu. Dün kente gelen tren, bugün Adana Valisi İlhan Atış ve Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak başta olmak üzere protokol üyelerince ziyaret edildi.

Atış ve Durak ile beraberindekilere treni gezdiren Hürriyet Gazetesi Kurumsal İletişim Direktörü Temuçin Tüzecan, protokol üyelerine tren hakkında bilgi verdi.
Trenin Adana'da bulunmasından memnuniyet duyduklarını dile getiren Vali Atış, kendisinin hayatının da trenlerde geçtiğini söyledi. Demir yollarına gereken önemin verilmesi gerektiğinin altını çizen Atış, "Daha iyiyi istiyorsak daha çok çalışmalıyız" dedi.

Programda Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı ile halk oyunları ekipleri çeşitli gösteriler sundu. Etkinlik kapsamında; müzik, tiyatro, sergi, seminer, sohbet ve yazarlarla buluşma gibi çeşitli programların yer aldığı bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Temmuz 2008 Perşembe 12:40:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?