2
Mayıs
2024
Perşembe
ADANA

Husumet kavgası kanlı bitti

Adana'da alacak-verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan ve barışmak için bir araya gelen taraflar arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Adana'da 5 gün önce Sarıyakup Mahallesi, 23001. Sokak'ta meydana gelen olayda, Erol Ç. (19) ve Erdal Ç., aralarında husumet bulunan ve tefecilik yaptığı iddia edilen Sefer Karmuş (39) ile barışmak için bir araya geldi.

Ancak barış için yapılan toplantıda taraflar arasında yine kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine Sefer Karmuş silahla Erol Ç.'yi ayağından vurdu. Bunun üzerine Erol Ç.'de ruhsatsız silahı ile Sefer Karmuş'a 5 el ateş ederek yaraladı. Sefer Karmuş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken Erol ve Erdal Ç. olay yerinden kaçtı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nin titiz çalışması sonucu yakalanan cinayet zanlılarından Erol Ç. cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. Zanlılar adliyeye çıkarılmak üzere Adli Tıp Birimi'ne götürüldü. Erol Ç. emniyet çıkışında gazetecilere, Sefer Karmuş'un daha önce amcasını vurduğunu bu kez de kendisini ayağından yaralayınca silahını çekerek Sefer Karmuş'u vurduğunu ancak pişman olduğunu söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 15:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?