4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Huzurevi sakinlerinin tiyatro keyfi

Şehit Duran İlköğretim Okulu öğrencilerinin kendi bünyelerinde oluşturdukları tiyatro topluluğu Adana Huzurevi sakinlerine özel bir gösteri sundu.

Şehit Duran İlköğretim Okulu Müdürü Süleyman Alatay’ın öğrencilerin sosyal aktiviteler konusunda daha etkin hale gelmeleri için oluşturduğu Tiyatro Topluluğu önce okul öğrencilerine ardından huzurevi sakinlerine yönelik tiyatro oyunu sahneledi.

Şehit Duran İlköğretim Okulu Tiyatro Ekibi’nin kurucu öğretmenleri Pakize İçer ve Murat Demir ile Müdür Yardımcısı Yusuf Köse’nin koordinasyonunda hazırlanan ve her aşamasında öğrencilerin görev aldığı, "Kıssadan Hisseler" isimli tiyatro gösterisi ilk olarak okul öğrencileri ve öğrenci velilerine yönelik olarak sahnelendi.

Oldukça başarılı geçen ilk sahne tecrübesinin ardından Şehit Duran İlköğretim Okulu Tiyatro Topluluğu, Adana Huzurevi sakinlerine yönelik özel bir gösteri daha yaptı.

Adana Huzurevi sakinleri oyunu izlerken bazen gözyaşı döktü, bazen de öğrencileri alkışlayarak beğenilerini ortaya koydu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2009 Perşembe 11:48:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?