4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

Huzurevinde yılbaşı coşkusu

HUZUREVİNDE YILBAŞI COŞKUSU

Çukurova Üniversitesi Toplum Gönülleri, Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda huzurevi sakinlerine özel yılbaşı eğlencesi düzenledi.

Huzurevi sakinleri, kendilerine verilen hediyeleri görünce mutluluk gözyaşlarını tutamadı. Hediye dağıtımın ardından halaylar çeken yaşlılar ve gençler daha sonra kendilerine ikram edilen pasta ve meşrubatları tüketti.

Toplum Gönüllüleri adına düzenlenen etkinlik hakkında bilgiler veren Halim Şaşmaz, bu tür etkinlikleri yıl boyunca gerçekleştirdiklerini söyledi. Maddi açıdan yerelde bulunan kurum ve kuruluşların desteklerini beklediklerini ifade eden Şaşmaz, “Bizler Çukurova Üniversitesi Toplum Gönüllüleri olarak yıl boyunca çeşitli aktivitelere imza atıyoruz. Bunun içinde maddi kaynak gerekiyor. Yerelden bizlere destek verilmesini bekliyoruz. Bugün burada huzurevinde yaşayan amcalarımıza, teyzelerimize hediyeler getirerek, yılbaşı etkinliği düzenledik. Çok mutlu oldular onların mutluluğunu görmek bizleri çok daha fazla memnun etti. Onlara çok şeyler almak isterdik ama maalesef cüzdan tespih, gömlek ve benzeri ufak tefek hediyeler alabildik” dedi.

Adana Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü yetkilileri ise, yaşlılarında eğlenip stres atmak istediklerini belirtti. Bu tür etkinliklerin yaşlılar için önemli olduğunu dile getiren yetkililer, katkılarından dolayı Toplum Gönülleri gençlere teşekkür etti.

Huzurevi sakinleri ise etkinliğin tadını çıkartarak, gençlerle bol bol halaylar çekti. Halaylar eşliğinde eğlenen yaşlılar ve gençler yılbaşı coşkusunu doyasıya yaşadı.

HUZUREVİNDE YILBAŞI COŞKUSU
HUZUREVİNDE YILBAŞI COŞKUSU
HUZUREVİNDE YILBAŞI COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2009 Pazartesi 13:19:00
Güncelleme :28 Aralık 2009 Pazartesi 13:24:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?