4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İbrahim Geven güven tazeledi

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi’nin olağan genel kurulunda başkanlığa yeniden İbrahim Geven seçildi.

Dernek lokalinde yapılan genel kurula Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir‘in yanı sıra Adana, Mersin ve Gaziantep üyeleri katıldı.
Genel Kurul’un Divan Başkanlığını G. Muzaffer Bal; yardımcılıklarını da Kurtar Çakın, Hüseyin Sungur ve Erhan Erk yaptı.

Divan seçiminin ardından tek liste halinde girilen seçimlerde yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

"İbrahim Geven, Hüseyin Sungur, Cihan Çınarlı, Kurtul Çakın, Serkan Şenyürek, Hasan Hüseyin Türk ve Bircan Birincioğlu."

Denetim kurulu üyeliklerine G. Muzaffer Bal, Kurtar Çakın ve Ali Adalıoğlu getirilirken, genel merkez genel kurul delegeliklerine Bilal Tipi, Musa Alkan, Hamdi Yurdakul, Ergun Kara, Kerim Hoşfikirer, Doğan Gülbasar, Abdullah Yangın, Murat Atay, Erdal Fernergiz ve Şeyhmuz Baysal seçildi.

Kongreden sonra teşekkür konuşması yapan Başkan İbrahim Geven, tüm üyelere teşekkür ederken, “TSYD bayrağını yıllardır hep başarıyla temsile etmenin mücadelesini verdik. Bundan sonrada bu mücadelenin içerisinde yer alacağız. Tek amacımız, TSYD olgusu içerisinde tüm meslektaşlarımıza hem mesleki bilgileri vermek, hem sosyal aktiviteleri sağlamak olacaktır“ diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 16:12:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?