3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

İç çamaşırında esrarla yakalandı

Adana'da cezaevinde yatan yakını için iç çamaşırına sakladığı esrarı içeri sokmak istediği ileri sürülen kadın, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Mahallesi'nde oturan Fatma Ü. (24), cezaevi savcısı ile görüşeceğini söyleyerek Adana Adliyesi'ne girmek istedi. Genç kadının önce dilekçe yazması gerektiğini söyleyen görevliler, daha sonra da güvenlik kapısından geçerek binaya girebileceğini anlatıp kadını dışarı çıkardı.

Bir süre sonra tekrar içeri girmek isteyen Fatma Ü.'nün durumundan şüphelenen görevli polisler, genç kadını karakola götürdü. Kadın polislerin yaptığı aramada Fatma Ü.'nün iç çamaşırlarında rulo yapılmış halde 10 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan Fatma Ü., daha sonra Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Emniyet Müdürlüğü'nde uyuşturucuyu kime götürdüğünü söylemeyen kadının, susma hakkını kullandığı öğrenildi.

Fatma Ü., "uyuşturucu madde bulundurmak ve cezaevindeki hükümlüye uyuşturucu madde temin etmek" iddiasıyla adliyeye sevk edildi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2008 Cuma 15:54:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?