4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İdeal Ev ve Ofis 2009 Fuarı açılıyor

İDEAL EV VE OFİS 2009 FUARI 21 EKİM'DE AÇILIYOR

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi, farklı içerikteki fuarlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 21 Ekim'de düzenlenecek "İdeal Ev ve Ofis 2009 Fuarı" mobilya sektörünün güçlü firmalarını buluşturacak.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından Çukurova Fuarcılık A.Ş., Adana Büyükşehir Belediyesi ve Adana Ticaret Odası işbirliğinde organize edilen, Adana Mobilyacılar Sitesi, Adana Marangoz ve Mobilyacılar Odası, Antakya Marangozlar ve Hızarcılar Odası, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası, Adana ile çevre il ve ilçelerin sivil toplum kuruluşları ve meslek örgütlerinin desteklediği Adana İdeal Ev ve Ofis 2009 – Adana 3. Ev ve Ofis Mobilyaları, Dekorasyon, Aydınlatma, Zücaciye, Halı, Ev Tekstili, Bahçe, Ev Elektroniği ve Aksesuarları- Fuarı 21 Ekim’de TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde açılacak. Fuar, 25 Ekim’e kadar ziyaret edilebilecek.

TÜYAP Adana Bölge Başkanı Bülent Yamaç, yaptığı açıklamada, son yıllarda konut yapım ve satımının hızlı ve sürekli şekilde artması ile inşaat sektöründe yaşanan hareketliliğin özellikle dekorasyon malzemeleri ve projelerine duyulan ihtiyacı tetiklediğini belirterek, bu durumun dekorasyonun vazgeçilmezi olan mobilya ve ekipmanlarına da talebi artırdığını söyledi.

Bu amaçla Adana İdeal Ev ve Ofis 2009 Fuarı’nın üçüncü kez düzenlendiğini belirten Yamaç, “Çukurova Bölgesi'nde sektörde düzenlenen en büyük fuar olması nedeniyle İdeal Ev ve Ofis Fuarı, bireysel tüketiciler ve inşaat sektöründeki profesyoneller tarafından da büyük ilgi görmektedir. Fuar, mobilya ve yan sanayi ile ofis mobilyaları, dekorasyon, halı, bahçe, zücaciye, ev tekstili, aksesuarları ve ev elektroniğine kadar tüm sektörlerde faaliyet gösteren yüzlerce üretici firmayı TÜYAP çatısı altında buluşturacak. Her kesime ve her zevke hitap edecek modellerin yer aldığı, son derece renkli ve hareketli geçecek olan fuarda firmalar sektördeki diğer üreticilerle buluşarak farklı ihtiyaçlarını karşılayabilecek, en yeni trendleri ve teknolojik gelişmeleri takip edecek. Ziyaretçiler de evlerinde, işyerlerinde ve günlük hayatta kullanabilecekleri tüm dekorasyon malzeme ve mobilyalarının en bol ve yeni çeşitlerini, topluca görme ve inceleme fırsatı bulacaklar” dedi.

Geçen yıl 100'e yakın firma ve firma temsilcisinin katılımı ile gerçekleşen ve 30 bin ziyaretçinin gezdiği fuara otobüs organizasyonlarıyla yurtdışı ve yurtiçinden profesyonel alım heyetleri, çevre il ve ilçelerden ziyaretçiler getirilecek. Fuara katılan firmalar Küçük ve Orta ölçekli Sanayi Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı ile Adana Ticaret Odası tarafından da desteklenecek.

Girişin ücretsiz olduğu Adana İdeal Ev ve Ofis 2009 Fuarı, 21–24 Ekim 2009 tarihleri arasında 11.00 – 20.00, 25 Ekim 2009 günü ise 11.00 – 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

İDEAL EV VE OFİS 2009 FUARI 21 EKİM'DE AÇILIYOR
İDEAL EV VE OFİS 2009 FUARI 21 EKİM'DE AÇILIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 10:50:05
Güncelleme :16 Ekim 2009 Cuma 11:24:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?