4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İdeolojiye değil, güvene oy

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Ahmet Özlü, yerel seçimlerde ideolojik önyargıları bir kenara bırakmak gerektiğini belirterek, "Güvendiğiniz ve inandığınız adayı destekleyin" dedi.

Aydınlar Mahallesi sakinlerinin düzenlediği mahalle toplantısı, halkın yoğun katılımı nedeniyle Ahmet Özlü'nün mitingine dönüştü.
Aydınlar Mahallesi Muhtarlığı yanında düzenlenen toplantıda mahalle sakinleri, Özlü’ye yoğun sevgi gösterilerinde bulundu.
Seyhan halkının yıllardır hak ettiği hizmeti alamadığını söyleyen Özlü, ”20 yıldır Seyhan Belediyesi halka gerektiği gibi hizmet etmemiştir. Eğer hizmet etmiş olsalardı benim sizlerin karşısına çıkmamın bir anlamı olmazdı. Seyhan’ı ayağa kaldıracak, 'halka hizmet budur' dedirtecek bir el lazım. Seyhan’da beklenen bu hizmeti vermeye talibim” dedi.

Özlü, yerel seçimlerde ideolojik önyargılardan uzak karar verilmesi gerektiğinin altını çizerek, sözlerine şöyle devam etti:
“Benim hiçbir parti ya da adayı ile kavga etmek gibi bir derdim yok, benim derdim içinde yaşadığımız bölgede halka hizmet edebilmektir. Gittiğim her yerde şunu istiyorum, yerel seçimlerde oy vereceğiniz adayı biraz araştırın, ideolojik önyargılardan uzak, güvendiğiniz ve inandığız adayı destekleyin, hep birlikte arkasında olun. Halkımızın sağduyusuna güveniyorum.”
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2009 Cuma 15:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?