3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

İflas eden Hayriye Ana dostunu vurdu

Adana'da iflas eden sabıkalı kadın pazarlayıcısı, kendisinden sürekli para isteyen birlikte yaşadığı şahsı tabancayla vurarak ağır yaraladı.

Alınan bilgiye göre, 20 yıldır dost hayatı yaşadığı Nurettin Y.'ye (54) sürekli para veren Hayriye Ö. (54), erkeklere pazarladığı hayat kadınlarının kaçmasından sonra iflas etti. Sermayelerini kaybettikten sonra maddi sıkıntı içine giren Hayriye Ö., Nurettin Y.'ye para veremeyince araları açıldı.

Hayriye Ö., bugün de telefonla arayıp para isteyen Nurettin Y.'yi konuşmak için Yeşilyurt Mahallesi'ndeki evine çağırdı. Evde buluştuktan sonra dışarı çıkan Hayriye Ö. ile Nurettin Y., Yurt Mahallesi 18. Sokak'ta tartışmaya başladı. Bu sırada Hayriye Ö., çantasından çıkardığı tabancayla Nurettin Y.'ye 6 el ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Nurettin Y., çevredeki vatandaşlar tarafından çağrılan ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hayati tehlikeyi atlatamayan Nurettin Y.'nin yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Olaydan sonra bir yolcu minibüsüne binen Hayriye Ö. ise, Bağlar Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Aralık 2008 Pazartesi 14:51:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?