3
Mayıs
2024
Cuma
ADANA

İflas eden mühendis intihar etti

Adana'da iflas eden bir mühendis, iş yerinde tabancayla kafasına ateş ederek intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, saat 08.00 sıralarında, merkez Seyhan ilçesi, Cemalpaşa Mahallesi, Ethem Ekin Sokak, Öğretmenler Sitesi E Blok Çiğdem Apartmanı 5. kattaki Şemi Demircioğlu İnşaat Mühendis-Müteahhitlik Müşavirlik Bilirkişilik Ltd. Şirketi'ne gelen İnşaat Mühendisi Şemi Dericioğlu (60) tabancasıyla şakağına bir el ateş etti.

İş yerine saat 10.30 sıralarında gelen ortağı tarafından masasına yığılmış olarak bulunan Dericioğlu ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü. Şakağından giren kurşunun beyninden çıktığı anlaşılan Dericioğlu, burada yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ekonomik kriz nedeniyle iflas ettiği ve yüklü miktarda borcu bulunduğu için bunalıma girdiği bildirilen Dericioğlu'nun cenazesi hastane morguna kaldırıldı.
Olay yerine gelen polis ekipleri iş yerinde incelemelerde bulundu.

Çiğdem Apartmanı'nın kapıcısı Osman Alanbay, Şemi Dericioğlu'nun sabahleyin her zamanki gibi işe geldiğini, daha sonra ise hiç dışarı çıkmadığını, arkasında da ortağının geldiğini belirterek, "Ortağı iş yerine geldikten sonra Şemi Bey'in intihar ettiğini söyleyerek dışarı çıktı. Polise haber verildi. Şemi Bey uzun süredir borçlarıyla boğuşuyordu. İflas ettiği için psikolojisi bozulmuştu" dedi.

Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 3 Aralık 2008 Çarşamba 14:43:24
Güncelleme :3 Aralık 2008 Çarşamba 14:47:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?