4
Mayıs
2024
Cumartesi
ADANA

İki arkadaşın ortak kaderi!

Adana'da annesiyle birlikte boğazı kesilerek öldürülen 10 yaşındaki Görkem ile tüpgaz patlaması sonucu yanan ve Başbakan Erdoğan'ın tedavisini üstlendiği İbrahim'in sınıf arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Geçen hafta Emek Mahallesi 29. Sokak Bizim Apartman A-9 Blok 9. kat 30 numaradaki evlerinde annesi Filiz Tintaş (29) ile boğazları kesilerek öldürülen Görkem Tintaş'ın (10), Gülpınar Mahallesi'nde 15 Nisan 2008 tarihinde meydana gelen olayda, bir tüpgaz satış bayisinde tüp patlaması sonucu yanarak ağır yaralanan ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tedavisini üstlendiği İbrahim Yıldırım ile sınıf arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Feci şekilde yandığı yangından sonra Görkem Tintaş'ın kendisine sarılarak ağladığını ve sürekli olarak destek olmaya çalıştığını anlatan İbrahim Yıldırım, "Ben yandığımda benim için ağlamıştı. Ağlama sırası şimdi bende. Ama ben sadece yanmıştım. O ise öldü" dedi.

Arkadaşının resmini biran olsun elinden düşürmeyen İbrahim Yıldırım, "Bunu yapan umarım en büyük cezayı alır. Duyduğumda şaka zannetmiştim. Hala da inanmak istemiyorum. Bütün sınıf ağladık. Çok seviyorduk. Çok yaramazdı. Yaramazlığını bile bizimle paylaşırdı" şeklinde konuştu.

İki arkadaşın birlikte olduğu son fotoğraf da İbrahim Yıldırım'ın elinden düşmüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2009 Salı 17:27:59
Güncelleme :21 Nisan 2009 Salı 17:30:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?