6
Mayıs
2024
Pazertesi
ADANA

İki günde üç kişi öldürüldü!

Adana'da, Ramazan Bayramı'nın ikinci ve üçüncü günü meydana gelen olaylarda 3 kişi öldürülürken, cinayet sebepleri müzik, mahkemede tanıklık ve mal paylaşımı olduğu belirtildi.

Ramazan Bayramı daha çok sevgi ve kardeşliği simgelese de Adana'da iki günde 3 kişi öldürüldü. İlk olayda iddiaya göre, mahkemelik olan iki amcaoğlunun duruşmasında tanıklık yapan 55 yaşındaki Yusuf Balta, köy meydanında tanıklık ettiği için 56 yaşındaki İbrahim Güzükara tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Karataş ilçesine bağlı İsacalı köyünde meydana gelen olayın sebebinin ölen şahsın öldüren zanlının aleyhinde tanıklık etmesi olduğu belirtildi.

 İkinci olay bayramın ikinci günü meydana geldi. İddiaya göre, merkez Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi'nde bir barda müşterilerden biri sahnede şarkı söyleyen sanatçıdan müzik isteğinde bulundu. İstekte bulunan kişiyle başka bir müşteri arasında tartışma çıktı. Diğer müşterilerin de tartışmaya katılmasıyla kavga çıktı. Kavgaya müdahale eden barın müdürü Ahmet Tekin (27) bir kişinin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalarla yaralandı. Bunun üzerine kavga eden iki grup bardan kaçtı. Tekin de, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Adana Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Üçüncü olayda ise Tuğrul D. (42), beraber iş yaptığı ağabeyi Erdal D'i (46) mal paylaşımı nedeniyle anlaşmazlığa düştüğü için kahvehanede oyun oynarken ensesine iki el tabancayla ateş ederek öldürdü. Zanlı, olay yerinden kaçarak uzaklaştı. 

iha
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2013 Pazar 16:33:46
Güncelleme :18 Ağustos 2013 Pazar 17:36:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?