29
Nisan
2024
Pazertesi
ADANA

İki kız, bir erkek için kavga etti

ADANA'da, 20 yaşındaki Neslihan Muslu, erkek arkadaşı Muhuttin Tenik'in eski sevgilisi 30 yaşındaki Enise Akbatı'yı neşterle yaraladı. İki kızı ayırmak isteyen Muhuttin Tenik de bacağından yaralandı. 

Olay, bu akşam saat 20.30 sıralarında Namık Kemal Mahallesi, 2'inci Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, iki sevgili olan 30 yaşındaki Muhuttin Tenik ile Neslihan Muslu, dışarıya gezmeye çıktı. Sevgililer, yolda yürürken, Tenik'in eski kız arkadaşı Enise Akbatı ile karşılaştı. Hırsızlıktan sabıkası olduğu belirtilen Muslu ile Akbatı, Muhuttin Tenik yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesiyle birlikte Neslihan Muslu, yanında bulundurduğu neşteri çıkartıp, Enise Akbatı'yı kalçasından ve bacağından yaraladı. Eski ve yeni sevgilisinin kavgasını ayırmaya çalışan Muhuttin Tenik de bacağından yaralandı. 

Olaydan sonra, Muhuttin Tenik ve Neslihan Muslu 01 NZ 233 plakalı otomobille olay yerinden kaçtı. Enise Akbatı ise ambulansla Adana Numune Hastanesi'ne götürüldü. Acil Servis'te ilk müdahalesi yapılan Akbatı, ameliyata alındı. Akbatı'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

Olaydan sonra araştırma başlatan polis, kaçan Muslu ile Tenik'i olayın olduğu mahalledeki bir evde yakaladı. Yaralı Tenik, Adana Numune Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi edildi. Tedavinin ardından Muslu ve Tenik, Bağlar Polis Merkezi'ne götürüldü. 

İki kızın, Tenik'i sevdiği için kavga ettikleri iddia edilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Milliyet İnternet / DHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2007 Cumartesi 16:45:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
meryem aydın IP: 88.241.129.xxx Tarih : 18.03.2007 12:38:15
ÇOK AYIP HELE HELE KADINLARA UTANIN HALİNİZDEN UTANINNNNNNNNNNNNN...... BEN İSTANBULDAYIM YAŞIM:28 AMA EVLİ DEĞİLİM BEN BU YAŞIMA KADAR BÖYLE YAPMADIM UTANIN KENDİNİZDEN UTANINNNNNNN...